Over

Over

Het Meubel Pakhuis is al meer dan 15 jaar een begrip in Oosterhout als het gaat om meubels voor de gehele woning. De collectie bestaat uit alle mogelijke kasten, tafels en stoelen. Tevens hebben we een grote diversiteit aan kleuren variërend van blank teakhout tot koloniale afwerking, white wash kasten en daarnaast nog een scala aan specifieke kleur mogelijkheden.

De getoonde foto's op de website geven een impressie van onze mogelijkheden maar zijn slechts een greep uit de totale collectie en mogelijkheden.

Naast onze standaard meubels zijn we gespecialiseerd in maatwerk meubels, met name geproduceerd van teakhout. Door onze directe afname van de fabriek uit Indonesië kunnen we maatwerk offreren voor nagenoeg dezelfde prijs als een gelijkwaardig standaard meubel. Het enige wat u moet doen is een schets met afmetingen maken, offerte volgt onmiddellijk en na acceptatie volgt het productie proces en de uiteindelijke aflevering bij u thuis.

In tegenstelling tot andere meubelzaken bieden we u tevens nog de volgende service aan:

  • Gratis bezorging ( 30 km rondom Oosterhout)
  • Gratis opslag ( eigen opslag loods)
  • Uitstekende after sales service.
  • Parkeren kan voor de deur.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze website maar nodigen u ook uit om de goede kwaliteit en gehele collectie met eigen ogen te aanschouwen. Hopelijk tot ziens in de showroom, we staan voor u klaar.

Daan Brunner
Het Meubel Pakhuis.

KvK Breda nr. 20079252